Brăţară, pandantive şi cercei cu flori şi pietre colorate

Mai jos va prezint cateva obiecte relizate din sarma de argint cu aliaj de cupru, pietre semipretioase de diferite forme, culori sau marimi, toate unicat!

 

5 Comments »

 1. avatar andreea Says:

  sunt frumoase,dar vreau sa stiu daca prelucrezi si argint,am multe pe care nu le mai port si as vrea sa le prelucrez…ceva bratari,pandative,poate si nele daca poti face,mersi,o seara frumoasa!chiar daca ploua….

 2. avatar webmistress Says:

  Salut!

  Multumesc ca mi-ai vizitat bijuteriile! Deocamdata nu prelucrez argint, chiar acesta este urmatorul pas pe care doresc sa-l fac. Am mai reparat anumite obiecte din argint 925 insa prefer sa fac totul de la 0. Daca te intereseaza ceva din ce fac eu, te pot servi cu placere. Am realizat multe obiecte dupa placul clientelor.

  Iti doresc o seara frumoasa!

  Diana

 3. avatar Eugen Says:

  Absolut superb pandantivul de mai sus! Îmi plac foarte mult bijuteriile tale unicat, sunt realizate cu mult bun gust!

 4. avatar Adriano Mc Says:

  salut…sincer imi place cum lucrezi si ce faci…dar as avea si eu de creeat un pandantiv, si sincer nu stiu la cine sa apelez…imi poti da add la id adrian0_din20 sa discutam pe tema asta??

  poate ma poti ajuta tu cu crearea acestui pandantiv contra cost evident

 5. avatar Bianca V Says:

  Buna!
  Pana la urma ai inceput sa prelucrezi argintul? M-ar interesa un medalion custom-made din argint in forma de dinte (de om, nu din acela tribal). Am si imaginea cum ar trebui sa fie si nu ma deranjeaza sa platesc in avans, doar ca mi-ar trebui pana pe 17 decembrie.
  S-ar putea realiza?

RSS feed for comments on this post. TrackBack URL

Leave a comment